Chefsutbildning online

Chefsutbildning anpassad efter dig

Diploma är ett utbildningsföretag med en mängd olika chefsutbildningar i katalogen. Det gör att du kan hitta en chefsutbildning som passar dig och som fokuserar på det som du behöver utvecklas inom. Eftersom Diplomas alla utbildningar är digitala tar du dessutom del av dem när det passar dig via din dator, surfplatta eller mobil. Du kan med andra ord inte få en chefsutbildning som är mer anpassad efter dina förutsättningar och önskemål.

Chefsutbildningar på olika nivåer

Diplomas digitala utbildning inom projektledning tar du del av genom din dator, surfplatta eller mobil och du utbildar dig när det passar dig. Utbildningarna är samma som många utbildningsföretag erbjuder, med fördelen att vi har gjort dem mer lättillgängliga. Det gör att du kan använda din pendlingstid till jobbet eller väntetiden på flygplatsen till en utbildning i projektledning.

Använd kunskaperna från utbildning i projektledning direkt

Vi har chefsutbildningar som riktar sig till dig som nyligen blivit chef och även till dig som haft titeln ett tag och känner att du behöver utvecklas och har specifika områden som du vill stärka dig inom.

Många anser att kommunikation som får budskapet att nå fram till medarbetarna på ett effektivt sätt är bland det svåraste uppdraget en chef har. Därför är många av våra utbildningar inriktade på olika typer av kommunikation och kommunikationssituationer. Du får insikter och guidning i situationer som lönesamtal, konflikthantering och kommunikation som förbättrar prestationerna bland medarbetarna och i förlängningen resultatet för företaget. En av våra mest populära chefsutbildningar innehåller bland annat:

  • Kommunikation inom gruppen
  • Chefens roll i kommunikationen
  • Medarbetarsamtal och lönesamtal
  • Kroppsspråk
  • Hur du som chef ökar engagemanget och arbetsglädje

Andra chefsutbildningar tar upp känsliga situationer som du som chef är tvungen att förhålla dig till, till exempel hur du hanterar alkohol- och drogproblem bland medarbetarna. Ytterligare andra tar upp arbetsmiljö, försäljning eller hur du ska hantera din roll och samtidigt behålla din identitet.

Svårt att välja? Ta alla chefsutbildningar och beställ Premium

Diplomas chefsutbildningar har med andra ord ett brett spektrum, och det bästa är att du kan gå dem alla om du väljer vårt Premiumerbjudande. Det innebär att du får tillgång till hela vår utbildningskatalog under ett helt år. Du kan med andra ord gå hur många utbildningar du vill och du kan gå samma utbildning flera gånger om.

Praktisera kunskaperna från din chefsutbildning direkt

Du som använder dina nya kunskaper direkt minns mer av de nya lärdomarna efter två veckor än de som inte praktiserar sina nya kunskaper på en gång. Kombineras teori och praktik minns du hela 90 % efter två veckor och det är mycket mer än om det bara är utbildning i teorin som genomförs. När du går en utbildning online genom Diploma kan du ta del av något, pausa utbildningen efter just den delen du vill praktisera och göra det i din vardag. Eller så går du tillbaka i chefsutbildningen och fräschar upp minnet när du behöver något specifikt i en situation i ditt chefskap. Då blir utbildningen som en coachning inför situationen du ska kasta dig in i. Våra digitala utbildningar är med andra ord mer än bara teori att traggla sig igenom.

Diploma förespråkar 70:20:10-modellen för bästa inlärning. Det betyder att 70 % av det nya kunskaperna ska komma från arbetsplatsen när du gör nya saker. 20 % av ny kunskap kommer från reflektion och samtal med kollegor. Den minsta delen, 10 %, kommer från utbildningar. Vi vet att kombinationen mellan teori och praktik är viktig och därför vet vi också att en onlineutbildning som kan integreras i din vardag och bli en del i lärandet på arbetsplatsen är bland de bästa typerna av chefsutbildning som kan fås.

Diploma – digital leverantör av chefsutbildning

Diploma erbjuder digitala chefsutbildningar som du tar del av via din dator, surfplatta eller mobil. Vi vill använda oss av tekniken som finns för att leverera chefsutbildningar med hög kvalitet. För att få ut det mesta möjliga av våra duktiga lärare arbetar vi enligt så kallad Blended Learning. Vi tycker att det är det bästa av två världar, den fysiska och den digitala. Läraren är i fokus, chefsutbildningen digital och tillgängligheten hög, oavsett var du befinner dig eller när du har tid. Dessutom är det möjligt att interagera med läraren genom tester och övningar.

Vi vänder oss så klart inte bara till dig som är chef, utan har en bred utbildningskatalog som passar många olika arbetsgrupper och yrkesverksamma. Vill du som chef hålla dig uppdaterad på hur det går för dina medarbetare som genomför en utbildning kan du göra det via vårt adminverktyg. Det blir som ett kvitto på att dina medarbetare har de nya kunskaperna som du förväntar dig och som de borde ha efter avslutad utbildning.

Är ni intresserade av att ta utbildningar online längre och skaffa er en egen portal kan vi hjälpa er med att anpassa själva portalen och innehållet för att det ska passa er, er verksamhet och era medarbetare. Hör av er till oss om ni vill veta mer om en egen utbildningsportal.