Utbildning inom projektledning

Webbutbildning projektledning

Letar du efter en utbildning i projektledning? Vill du ha möjlighet att genomföra utbildningen när det passar dig? Vill du kunna arbeta samtidigt som du utbildar dig inom projektledning? Vill du snabbt kunna omvandla de nya kunskaperna till praktik?

Då är Diplomas webbutbildningar inom projektledning precis vad du letar efter.

Utbildning inom projektledning – när du vill, var du vill

Diplomas digitala utbildning inom projektledning tar du del av genom din dator, surfplatta eller mobil och du utbildar dig när det passar dig. Utbildningarna är samma som många utbildningsföretag erbjuder, med fördelen att vi har gjort dem mer lättillgängliga. Det gör att du kan använda din pendlingstid till jobbet eller väntetiden på flygplatsen till en utbildning i projektledning.

Använd kunskaperna från utbildning i projektledning direkt

Studier har visat att den som använder sina nya kunskaper direkt har större chans att minnas dem två veckor senare. Genom att gå vår digitala utbildning i projektledning kan du direkt efter att du lärt dig något omsätta det i praktiken. Du kan också gå tillbaka i utbildningen och gå igenom saker en gång till för att friska upp minnet när du faktiskt behöver det. Kombinationen av nytt lärande och att använda sig av kunskaperna omgående gör att du kommer ihåg 90 % av det som du har lärt dig två veckor senare. Det är betydligt högre andel än om du bara lär dig något i teorin utan att använda dig av de nya kunskaperna.

På Diploma förespråkar vi 70:20:10-modellen som innebär att 70 % av lärandet görs på arbetsplatsen i form av att vi gör nya saker, 20 % av vårt lärande görs genom reflektion och genom att prata med kollegor och 10 % av våra nya kunskaper kommer från utbildningar. Många tror att en större del av nya kunskaper kommer från utbildning och lägger enorma summor på utbildning utan att se till att följa upp det i praktiken. Vi vet att samspelet mellan teori och praktik är ytterst viktig och därför ser vi till att du kan ta del av utbildning inom projektledning när det passar dig, och gör den tillgänglig för dig under ett helt år. Och vi gör det till ett mycket rimligt pris.

Fördelar med en onlineutbildning i projektledning

Fördelarna med att lära sig något online är inte bara att du kan ta del av utbildningen när du själv vill. Diploma arbetar med så kallad Blended Learning, som vi säger är det bästa av två världar, den fysiska och den digitala. Vi sätter läraren i fokus, digitaliserar utbildningen och ser till att använda oss av medier som gör att utbildningen är tillgänglig för många, oavsett var du befinner dig eller när du har tid. Då blir fördelarna många:

  • Bästa möjliga resultat av utbildningen och lärandet
  • Nya kunskaper används på en gång i det egna arbetet
  • Det går snabbare att nå affärsmässiga mål för att de nya kunskaperna genast används och tas tillvara på

Våra utbildningar fungerar på smartphones, surfplattor och datorer. Samtidigt som det är en digital utbildning på distans finns det möjlighet att interagera med läraren genom övningar, tester och dialog.

Gå en utbildning i projektledning på din nivå

Diploma har flera kurser inom projektledning och du kan därför gå en kurs på den nivå som passar dig. Vår lärare har lång erfarenhet av projektledning och går bland annat i genom handfasta råd inom projektledning, hur du kan förutse risker och arbeta med förändringar inom projektet. Det extra fina med Diploma är att du lätt och prisvärt kan få tillgång till alla utbildningar inom projektledning. Diploma Premium är en möjlighet att ta del av ett obegränsat antal utbildningar inom ett år. Det betyder att du under ett år kan ta del av alla Diplomas utbildningar. Du kan titta på dem hur många gånger du vill, du kan ta del av samma utbildning inom projektledning flera gånger och du kan ta del av utbildningar inom helt andra områden.

Om Diploma

Diploma erbjuder webbutbildningar, bland annat inom projektledning, online. Vi är en del av Diploma Group och vårt mål är att leverera utbildning med hög kvalitet genom den senaste tekniken. Genom vårt personalverktyg kan du som chef följa dina medarbetare och se vilka som har genomfört utbildningen, vilket blir som ett kvitto på att de har de nya kunskaperna som krävs. Vi kan till och med göra en egen utbildningsportal till just ditt företag. Vi ser till att skräddarsy en portal till era medarbetare, så att den utseendemässigt ser ut som er plattform med er grafiska profil och innehåller kurser som är relevanta för era medarbetare. Hör av er till oss om ni vill veta mer om en egen utbildningsportal.